Let op! Reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Top

Taxi Spaarndammerbuurt

Taxivervoer vanaf Spaarndammerbuurt richting verschillende bestemmingen binnen en buiten Nederland.

Vanuit Taxi Spaarndammerbuurt vervoeren wij u via verschillende services die wij aanbieden. U kunt online reserveren via het reserveringsformulier voor de Taxi Spaarndammerbuurt service van Jongsma Taxiservices, maar dit kunt u ook telefonisch doen via het telefoonnummer: +31612975487.

Of u nu naar het buitenland vliegt voor vakantie of voor andere zaken. U kunt altijd rekenen op een goede en snelle service van Jongsma Taxiservices. Het vervoer richting Schiphol bieden wij zowel zakelijk als particulier aan. Wanneer u gebruik maakt van Jongsma Taxiservices vanuit Spaarndammerbuurt naar Amsterdam Schiphol Airport kunt u er op rekenen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Als u kiest voor Jongsma Taxiservices kunt u dus zorgeloos op reis en dit zorgt voor een ontspannen gevoel.

Ook kunt u Jongsma Taxiservices boeken met onze dienst particulier vervoer. Hierbij moet u denken aan een feestje, een bruiloft, een jubileum, of heerlijk avondje uit eten met vrienden. Dan wilt u zorgeloos genieten en niet na te hoeven denken over dat ene glaasje, waar te parkeren, en hoe u weer thuiskomt.

Maak gebruik van onze Business class vervoer. Indien uw zakenrelatie arriveert op luchthaven Schiphol, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur op tijd bij het Meetingpoint of Gate (op aanvraag) aanwezig is.

Jongsma Taxiservices regelt ook vervoer van of naar een concert/festival. Geen gedoe met parkeren, geen lange wachttijden na afloop en een stuk minder reistijd dan met het openbaar vervoer!

Vanaf Spaarndammerbuurt of een andere locatie vervoerd Jongsma Taxiservices u ook richting verschillende bestemmingen binnen Nederland maar ook daarbuiten! Wilt u bijvoorbeeld een tour volgen in Kinderdijk, de Zaanse Schans of bij de Keukenhof in Lisse? Dat kan! Aan de linkerzijde van deze pagina kunt u een keuze maken uit de verschillende diensten die wij aanbieden.

Call Now Button